Crystal Renn kritiseret for at tabe sig


Den smukke, tidligere plus-size model Crystal Renn har måtte lægge øre til både kritik og bekymring da hun sidste år gik fra en størrelse 40 til 36. Crystal Renn blev kritiseret for at ligge under for modebranchens hårde krav om at tabe sig da hendes kurver pludselig blev tydeligt mindre. Men nu tager modellen til genmæle.
Crystal er nemlig ganske tilfreds med sin nuværende vægt og kjolestørrelse, og afviser at hun skulle lide af nogen som helst form for spiseforstyrrelse. Renn har ellers tidligere kæmpet med anoreksi, som hun beskrev i bogen Hungry i 2009, men i dag er det slut med at prøve at leve op til andres idealer.

“Fordi jeg fik trukket titlen plus-size model ned over hovedet og derefter tabte mig, har jeg skuffet i mange menneskers øjne. Jeg har ikke levet op til folks forventninger til mig.”

Crystal fortæller People magazine, at hun ville ønske, at der ikke fandtes så sort/hvide begreber som “almindelig” og “plus-size” modeller.
“Jeg havde anoreksi fordi nogle andre engang satte standarden ´almindelig model´ for mig og jeg prøvede at leve op til den. Det gik ikke. Hvis jeg nu omvendt skulle leve op til betegnelsen plus-size ville jeg være nødt til at få endnu en spiseforstyrrelse, hvor jeg overspiser for at komme op over en størrelse 42/44,” siger Crystral Renn og understreger, at hun er glad og sund som hun er i dag.

Gotta love her!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s